Hyggeligt guesthouse ved havnen i Ærøskøbing

Hvis du drømmer om hyggeligt havnemiljø og Ærøskøbings smukke brostenbelagte gader, er Aroma Guesthouse perfekt.

Vores dejlige sted ligger i den gamle del af byen ved havnefronten og det lille færgeleje, og her får du noget nær den bedste beliggenhed i hyggelige Ærøskøbing. Når du bor på Aroma Guesthouse har du et perfekt udgangspunkt for at udforske resten af Ærø, og du er tæt på de hyggeligste restauranter og gader på øen.

Det fine blå

Dejligt dobbeltværelse med fælles badeværelse

Fra DKK 595.- til DKK 795.-

Sovepladser: 2
Senge: 1 dobbeltseng

Det Fine Blå er et lyst indrettet dobbeltværelse med en behagelig dobbeltseng og skønt vindue ud mod havnefronten. Der er køleskab, lækker minibar og kaffe- og tefaciliteter på værelset. I har adgang til fælles terrasse, hvor man kan nyde en kop morgenkaffe eller et glas vin inden middagen.

Badeværelset er fælles og deles med Hergés TinTin studiolejligheden. Det er rummeligt med god plads og dejlig bruseniche, vaskemaskine og tørrerumbler. Badeværelset bliver gjort rent hver dag.

Tintin luksus

Studiolejlighed med fælles badeværelse

Fra DKK 895.- til DKK 1095.-

Sovepladser: 4
Senge: 1 dobbeltseng & 1 sovesofa

Studiolejligheden er en skønt indrettet lejlighed med dejligt lys, havkig og masser af plads. I har eget køkken, et stort spisebord, dobbelt sovesofa og en dejlig dobbeltseng. Studiolejligheden er indrettet med et touch af Hergés Tintin, heraf navnet. Her kan I bekvemt bo 2-4 personer, og I har friheden til at spise ude eller hjemme, som det passer jer.

Badeværelset er fælles og deles med Det Fine Blå. Det er rummeligt med god plads og dejlig bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset bliver gjort rent hver dag.

Hotelfaciliteter

Wi-fi

Der er gratis wi-fi tilgængeligt på alle områder.

Mad & drikke

Aroma Guesthouse ligger ved Ærøskøbing Havn. I samme bygning ligger dejlige Café Aroma og Ærø Ismageri. På Café Aroma kan du kan spise lækker frokost og aftensmad eller nyde en god kop kaffe eller læskende sommerdrikke. Hos Ærø Ismageri finder du den måske bedste is på Ærø. Hver dag kan du vælge mellem 16 forskellige is. 

Café Aroma og Ærø Ismageri har åbent i perioden fra d. 27/3-24/10 i 2021.

I gåafstand fra Aroma Guesthouse finder du skønne restauranter, caféer og shoppinggader. Vi anbefaler på det varmeste, at du bestiller bord i god tid, da der kan være rift om pladserne i Ærøskøbing om sommeren. 

Hvis I ønsker at bestille morgenmad med i jeres ophold, kan vi booke bord til jer på café ‘Paa Torvet’ som ligger 450 meter længere oppe i byen. Morgenmad serveres mellem 8.00 og 10.00 og koster DKK 100 pr person og DKK 50 pr barn under 12 år.

Transport

Aroma Guesthouse ligger ved Ærøskøbing Havn. I samme bygning ligger dejlige Café Aroma og Ærø Ismageri. Der er gratis parkering for gæster hos Aroma Guesthouse. Lige ved siden af Aroma Guesthouse ligger busstoppestedet, hvor du kan tage gratis busser rundt på hele Ærø. Læs mere om de gratis busser her. I kan leje cykler hos Andelen Guesthouse.

Vasketøj- og rengøringsservice

Der er fri adgang til vaskemaskine og tørretumbler for jer, når I bor på Aroma Guesthouse. Det fælles badeværelse rengøres på daglig basis. Ønsker I nye håndklæder, skal I blot kontakte os i baren på Café Aroma.

Hvornår kan I tjekke ind?

I kan tjekke ind mellem kl. 14.00 – 21.00. Hvis I planlægger at ankomme senere, så skal I blot give os besked.

Hvornår er der check-out?

Der kan checkes ud frem kl. 11.00. 

Afbestilling/forudbetaling

Fri afbestilling op til 7 dage før ankomst. Ved senere afbestilling eller udeblivelse opkræves prisen for første overnatning.

Forudbetaling: Du opkræves ikke forudbetaling.

Børn og ekstra opredninger

Ved flere end to personer på værelset opkræves der DKK 50 per person per nat.

Alle børn under 2 år overnatter gratis.

Der er ikke mulighed for ekstra senge på værelset.

Kæledyr

Kæledyr er søde, men de må desværre ikke medbringes på Aroma Guesthouse.